Passive Haus a Girona

Construcció d´ una casa passiva, que pot aconseguir reduir el consum energètic fins un 70%. Una casa passiva és un tipus d’habitatge en el que s’utilitzen tècniques de l’arquitectura bioclimàtica combinats amb una alta eficiència energètica. Són construccions amb un gran aïllament tèrmic, un rigorós control d’infiltracions i una màxima qualitat de l’aire interior.  Aprofiten l’energia solar per a una millor climatització, reduint el consum energètic entorn del 70% en comparació a una casa convencional. Són cases que ofereixen durant tot l’any una temperatura ambient confortable sense l’aplicació de la calefacció convencional.

Casa passiva, reducció del consum energètic fins a un 70%

Aquest tipus de construcció es refereix a un rigorós estàndard voluntari d’eficiència energètica que redueix la petjada ecològica. Com a resultat, s’aconsegueix construir edificis amb un ultra-baix consum d’energia.

A Duplextil tenim personal certificat en casa passiva amb dues especialitzacions, en envolvent de l’edifici i en serveis a la construcció. Seguim els criteris de construcció i els principis bàsics de casa pasiva (Passive Houses). Aquests principis es refereixen a la física de la construcció. l’ecologia i l’estanqueitat. Igualment, tenen en compte el procés de construcció, la garantia de qualitat i els aspectes econòmics.

.

Contactar

Parlem del teu projecte

Empleni el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vostè

Instagram

#duplextil @duplextil