CONTACTA AMB DUPLEXTIL

Posa’t en contacte amb l’equip de Duplextil. Envia’ns un correu electrònic amb aquest formulari o, si ho vols fer des del teu propi gestor de correu, la nostra adreça és info@duplextil.com.  Si vols fer el contacte per telèfon: 972 75 15 10. Els nostres horaris són de dilluns a dijous de 9 h a 18 h, i els divendres, de 9 h a 16 h.

A Duplextil fem realitat els vostres projectes amb professionalitat, a temps i dins de pressupost per donar-vos tranquil·litat i seguretat.  Serveis de manteniments per a empreses, diagnosi de patologies, noves activitats i obres, instal·lacions, serveis d’interiorisme, petites reformes. A Duplextil no hi ha cap projecte petit, des de la reforma d’un bany vins a la d’un hotel, oferim serveis integrals.

Si vols venir personalment et recomanem que demanis hora.

Som al C/ Impremta 15, 17257, a Torroella de Montgrí.

Envia’ns un correu-e

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En compliment del reglament de protecció de dades (GDPR), la informació personal que ens proporcioni es conservarà mentre vostè no ens comuniqui que vol donar-la de baixa o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals, si s’escau. Les dades no se cediran a tercers excepte si no és per obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.