Empresa

20+

Anys d’experiència

Duplextil, serveis integrals de tots els projectes

Plantegem, construïm i gestionem

Duplextil és una empresa de Torroella de Montgrí amb més de vint anys d’experiència en el sector de la construcció que ofereix serveis integrals tant a particulars com a empreses.

La nostra filosofia de treball consisteix a adaptar-se a les necessitats del client ajustant-se al pressupost més adient. Treballem amb projectes integrals com locals comercials, reformes d’hotels, reformes d’ habitatges o projectes més concrets d’espais com reformes de cuines, banys, piscines…

 

Construeix el teu futur avui

A mida

Assesorament i
gestió personalitzada.

A preu tancat

Un pressupost.
Una data d’entrega.

D’inici a fi

Ens ocupem de tot.
Sense interlocutors.

Professionalitat i eficiència

Garantia d’èxit

A Duplextil comptem amb un equip de professionals qualificats que desenvolupen el projecte de principi a fi. Des de l’estat d´amidaments, confecció de plànols de distribució, gestió de permisos necessaris, coordinació de treballs i servei d’interiorisme amb l’elecció dels materials i els acabats.

D’aquesta manera aconseguim oferir un servei integral als projectes dels clients, complint terminis a pressupost tancat.

Contactar

Parlem del teu projecte

Empleni el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vostè

Instagram

#duplextil @duplextil

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.