Empresa

20+

Anys d’experiència

Duplextil, serveis integrals de tots els projectes

Plantegem, construïm i gestionem

Duplextil és una empresa de Torroella de Montgrí amb més de vint anys d’experiència en el sector de la construcció que ofereix serveis integrals tant a particulars com a empreses.

La nostra filosofia de treball consisteix a adaptar-se a les necessitats del client ajustant-se al pressupost més adient. Treballem amb projectes integrals com locals comercials, reformes d’hotels, reformes d’ habitatges o projectes més concrets d’espais com reformes de cuines, banys, piscines…

 

Construeix el teu futur avui

A mida

Assesorament i
gestió personalitzada.

A preu tancat

Un pressupost.
Una data d’entrega.

D’inici a fi

Ens ocupem de tot.
Sense interlocutors.

Professionalitat i eficiència

Garantia d’èxit

A Duplextil comptem amb un equip de professionals qualificats que desenvolupen el projecte de principi a fi. Des de l’estat d´amidaments, confecció de plànols de distribució, gestió de permisos necessaris, coordinació de treballs i servei d’interiorisme amb l’elecció dels materials i els acabats.

D’aquesta manera aconseguim oferir un servei integral als projectes dels clients, complint terminis a pressupost tancat.

Contactar

Parlem del teu projecte

Empleni el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vostè

Instagram

#duplextil @duplextil

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for duplextil is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.