19 de març de 2022

Duplextil et porta tecnologia domòtica per gestionar la casa

Duplextil et porta tecnologia domòtica per gestionar la casa. També els elements funcionals de la teva oficina o de la teva empresa. A través de la domòtica podem controlar totalment la nostra oficina, casa nostra o la nostra empresa. I el control el podem tenir en una senzilla tauleta o, encara millor, en el nostre telèfon mòbil. Ens ajuda a estalviar energia i a fer un ús més eficient dels nostres recursos.

La domòtica consisteix en sistemes capaços d’automatitzar una vivenda o edificació de qualsevol tipus, com una oficina o una empresa. Aporta serveis de gestió energètica, de seguretat, de confort i comunicació. Tant poden actuar a l’interior com a l’exterior. Podem tenir control sobre la il·luminació, persianes i stores automàtics, control remot, regulació ventilació i climatització, alarma, accessos.

En un entorn domèstic pot controlar la calefacció o l’aire condicionat, les persianes, l’accés. Però també electrodomèstics com la nevera, la rentadora o sistemes d’àudio o d’imatge. De fet, es pot controlar qualsevol aparell que estigui preparat per interactuar amb tecnologia domòtica.

Encendre i apagar llums interiors o del jardí, el porter automàtic, pujar o baixar persianes. Es poden desplegar o plegar toldos, rebre de forma automàtica alertes sobre avaries, o avisos d’alarma contra incendis, inundacions o gas.

Contactar

Parlem del teu projecte

Empleni el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vostè

Instagram

#duplextil @duplextil

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.