19 de març de 2022

Duplextil et porta tecnologia domòtica per gestionar la casa

Duplextil et porta tecnologia domòtica per gestionar la casa. També els elements funcionals de la teva oficina o de la teva empresa. A través de la domòtica podem controlar totalment la nostra oficina, casa nostra o la nostra empresa. I el control el podem tenir en una senzilla tauleta o, encara millor, en el nostre telèfon mòbil. Ens ajuda a estalviar energia i a fer un ús més eficient dels nostres recursos.

La domòtica consisteix en sistemes capaços d’automatitzar una vivenda o edificació de qualsevol tipus, com una oficina o una empresa. Aporta serveis de gestió energètica, de seguretat, de confort i comunicació. Tant poden actuar a l’interior com a l’exterior. Podem tenir control sobre la il·luminació, persianes i stores automàtics, control remot, regulació ventilació i climatització, alarma, accessos.

En un entorn domèstic pot controlar la calefacció o l’aire condicionat, les persianes, l’accés. Però també electrodomèstics com la nevera, la rentadora o sistemes d’àudio o d’imatge. De fet, es pot controlar qualsevol aparell que estigui preparat per interactuar amb tecnologia domòtica.

Encendre i apagar llums interiors o del jardí, el porter automàtic, pujar o baixar persianes. Es poden desplegar o plegar toldos, rebre de forma automàtica alertes sobre avaries, o avisos d’alarma contra incendis, inundacions o gas.

Contactar

Parlem del teu projecte

Empleni el formulari i en breu ens posarem en contacte amb vostè

Instagram

#duplextil @duplextil