Vestidor fet a mida per Duplextil, adaptat a les necessitats i gustos del client.

Vols un vestidor fet a mida? A Duplextil te’l fem.

Vestidor fet a mida per Duplextil amb portes lliscants ocultes.A Duplextil et podem fer un vestidor fet a mida adaptant-nos a les teves necessitats. Te n’ensenyem un que hem fet en una habitació infantil. Hi veuràs tot de detalls que et poden donar idees per al teu projecte.

En aquest cas hi veuràs un predomini de la fusta, combinant fusta natural, pintada, amb motllures i paper pintat. La part frontal del vestidor s’ha decorat amb paper pintat emmarcat en motllures de fusta natural vista.

Hi ha dues portes lliscants que, un cop obertes, queden ocultes darrere els panells decorats. Les guies d’aquestes portes s’han col·locat a la part superior del vestidor. Així el terra queda lliure i net de cap element que dificulti el pas.

Tota la part superior del vestidor fet a mida està decorat amb una motllura de fusta pintada de blanc. La part inferior també té un sòcol de color blanc fet amb fusta. Aquests dos elements segueixen el mateix patró que a la resta de l’habitatge.

Un vestidor fet a mida integrat

En la motulla superior del vestidor fet a mida hi ha un perfil de llum fet amb leds blancs.En la motllura superior hi hem situat una línia de llum formada per una tira de leds blancs. Aquest perfil de llum té continuïtat a l’interior del vestidor on s’aplica la mateixa solució combinada amb una làmpara central. La il·luminació es completa amb l’obertura que dóna a la caixa d’escala que rep llum natural d’una claraboia. Aquesta finestra és una obertura ja existent i s’han respectat totes les obertures que hi havia en la casa originalment.

En el lateral exterior que dóna a l’entrada de l’habitació s’hi ha fet un buc de lleixes també fetes a mida. És una solució d’emmagatzematge per a llibres, joguines i altres elements propis d’una habitació infantil. Les lleixes s’han fet de fusta natural vista.

El vestidor fet a mida per Duplextil no arriba fins el sostre, que és de bigues de fusta restaurades, per posar-lo en valor.El vestidor no va fins el sostre de l’habitació, amb bigues de fusta restaurades, per posar-lo en valor. A més, així se li dóna una ventilació natural tant si el vestidor és obert com tancat. A la vegada, la llum que prové de la finestra interior del vestidor també entra a la resta de l’estança.

Detall de la porta lliscant del vestidor fet a mida per Duplextil.
Entre el vestidor fet a mida i el sostre hi ha un espai per posar-lo en valor.