Renovem en només una setmana Carnisseria SeliA Duplextil renovem en només una setmana Carnisseria Seli. Hi hem fet un seguit de millores que, combinades amb un canvi d’imatge, modernitzen l’establiment. La nostra intervenció ha consistit en actuar en les àrees de fred i fer revestiments de fusta. Hem fet nous espais expositors fets a mida, neveres expositores amb revestiments de fusta i il·luminacions led.

Renovada en una setmana

Un dels reptes d’aquesta feina era fer-ho en el menor termini de temps possible. I treballant simultàniament les instal·lacions de fred, les instal·lacions de la lluminària led, els vidres i els revestiments de fusteria.

Hem instal·lat nou congelador i nova nevera murals en la renovació de Carnisseria Seli, feta ràpidament, en només una setmana.Hem fet la instal·lació d’un nou congelador i d’una nova nevera expositors en vertical en un dels laterals de la botiga. N’hem fet la instal·lació elèctrica i n’hem preparat el revestiments de fusta que han completat la reforma seguint l’estètica marcat pel nou disseny. Els dos elements estan totalment integrats en una de les parets laterals de la carnisseria.

Igualment s’ha dotat de llum indirecta feta amb il·luminacions de tipus led el taulell. També la part superior de la zona de treball. S’ha buscar més llum a tot l’establiment i per això s’han muntat vidres sense marc a tota l’amplada de les obertures que donen al carrer.