Duplextil fa la renovació de 40 apartaments turístics en 4 mesosA Duplextil hem enllestit la renovació de 40 apartaments turístics. La reforma ha consistit en el canvi de l’aspecte exterior, del mobiliari, de la cuina, del bany. També hem posat al dia enrajolats, fusteria, aluminis i les baranes interiors dels apartaments. Hem completat la transformació amb la millora dels passadissos i el desbrossat de part del jardí interior.

La renovació ha permès convertir un dels apartaments en un habitatge adaptat per a minusvàlids. Hem modernitzat el sistema anti incendi amb la col·locació de boques, detectors d’incendis i extintors. Part de les feines han consistit a refer l’entorn de la piscina.  L’execució de tots els treballs l’hem duta (és correcte duta?? o hauria de ser l’hem dut a terme  …tinc dubtes) a terme en 4 mesos.

Renovació amb major integració visual de la façana

Duplextil ha fet la renovació de 40 apartaments turístics i ha aconseguit la integració visual de la façana interiorAmb la substitució de les baranes que donen a la piscina, hem aconseguit un canvi d’imatge de la façana. Hem substituït les velles baranes de barrots d’acer pintat blanc, per un nou concepte. S’han canviat el material i hi hem instal·lat baranes amb montants  d’acer inoxidable amb vidres laminats blaus. Amb aquesta substitució, aconseguim una major integració visual de la façana que lliga més amb l’entorn, la piscina i el mobiliari exterior.

Les millores han inclòs un nou paviment de la piscina que s’ha fet sobre el ja existent. I hem convertit l’anterior jardinera perimetral en un banc. En aquesta fase de la transformació, hem fet noves canals de recollida d’aigua, pendents noves, i hem renovat paviments a les escales.

A part de les reformes en l’espai exterior també hem dut a terme canvis a l’interior dels apartaments. Hem fet una renovació del mobiliari (llits, sofàs, cortines), hem refet els terres i hem canviat els aluminis. Hem actualitzat les cuines, substituint els frontals i els taulells de cuina. Hem modernitzat els banys, amb nou enrajolat i nous accessoris i sanitaris.