Els tancaments i els toldos de la nova terrassa del Kims que ha remodelat Duplextil

Remodelació integral del Bar Kim’s

La nova barra del Kim's que ha remodelat Duplextil.Remodelació integral del Bar Kim’s de l’Estartit, dels anys 60 a al segle XXI en un mes i mig. Combinant materials moderns, ambient acollidor i estil vintage. Hem fet un canvi radical:  noves instal·lacions, la cuina, la barra, els serveis, la sala i la terrassa. Hem guardat algun element emblemàtic del bar original i hem buscat combinar materials moderns i resistents amb un ambient acollidor.

 

Remodelació integral

Nova cuina i campanya extractora instal·lades per Duplextil en la reforma del Kim'sHem instal·lat una cuina més moderna i potent, i l’hem adequat a la normativa actual.  La nova cuina disposa de fogons de gas, planxa , fregidores, forn. Igualment disposa de zona de treball amb nou mobiliari i de zona de fred, amb càmeres frigorífiques. L’hem dotat d’espai d’emmagatzematge amb nous prestatges i nou mobiliari.

L'antiga nevera de fusta del Kims que s'ha conservat en la remodelació que ha fet Duplextil.Enmig de totes les novetats hem mantingut un element del Kim’s original. L’antiga càmera de fusta, de sis batents. I això ho hem combinat amb nova nova decoració, al sostre, amb noves làmpares blanques esfèriques i de flexo.

La barra també té un aspecte més modern amb acabats de rajola simulada. S’ha actualitzat el mobiliari de treball. Hem posat un terra resistent que combina una part llisa amb una part que imita terra hidràulic. D’aquesta manera es combinen elements moderns amb elements que li donen un toc amb més solera.

Imatge dels nous serveis del Kim's de l'Estartit que ha renovat Duplextil.Hem reformat totalment els serveis, adequant-los a la normativa actual, donant-los major espai i amb més funcionalitats. L’espai és ara més ampli, clar, amb serveis adequats per a persones amb mobilitat reduïda. També ofereix espai per canviador per a nadons amb una clara senyalització.

Hem renovat la terrassa exterior. Hem coordinat la instal·lació de nous toldos i hem col·locat una nova estructura que permet el tancament de la terrassa. Aquesta estructura queda integrada a la façana i incorpora noves làmpares incandescents modernes.

La decoració del sostre amb look vintage amb les noves làmperes.