Remodelació de la sala i la terrassa d'un bar amb instal·lació d'un tendal retràctil, zones amb jardineres i tendals.

Remodelació d’un bar i enjardinament de zona exterior fet per Duplextil

Remodelació de la terrassa exterior d'un bar feta per DuplextilDuplextil ha fet la remodelació de la sala i de la terrassa exterior d’un bar restaurant. També s’ha adequat la part exterior amb la inclusió d’unes jardineres, un nou paviment i la creació de zones d’ombra amb una carpa i un tendal. Hem buscar un look modern i acollidor a l’hora combinant materials naturals i rústics com la fusta, travesseres de vies i el canyís, amb la pedra i el metall.

Remodelació combinant materials rústics i moderns per fer-ho més acollidor

Sostre amb travesseres de fusta i canyís amb làmperes noves en la remodelació que ha fet DuplextilHem canviat el sostre interior, buscant un look més rústic. Ho hem fet posant travesseres de fusta que sostenen un canyís i amb un canvi d’il·luminació. Hem col·locat làmpares penjades del mateix canyís per il·luminar l’espai interior. Amb la introducció de materials naturals com la fusta i el canyís, donem un aspecte més natural i més acollidor a tot el local.

Hem modernitzat la decoració de la barra per millorar-ne l’aspecte general. A la part superior, hi hem col·locat uns panells informatius. Canvi del terra de rajola a un de fusta simulada que té continuïtat a la terrassa exterior del local, que queda un punt elevada respecte del paviment que envolta la piscina.

 

Enjardinament i zones d’ombra

Enjardinaments i zones d'ombra són altres de les millores que ha fet DuplextilHem instal·lat també llums amb cèl·lula fotoelèctrica a la zona de la terrassa exterior del bar. La terrassa queda protegida per un tendal retràctil muntat sobre una estructura que es recolza a la façana. Es dota així d’una zona d’ombra amb l’opció a facilitar una major entrada de llum a l’interior plegant el tendal.

Hem instal·lat lloses en una zona de pas que porta al bar. Hem creat una zona amb jardineres i lloses amb sistema de rec gota a gota i il·luminació. També hem instal·lat un tendal per crear una zona d’ombra.

Zona de jardineres amb reg automàtic i il·luminació fet per Duplextil.

Tendal per crear una zona d'ombra instal·lat per Duplextil en el context de la reforma del bar restaurant i la zona adjacent

Lloses i arranjament d'una zona de pas que porta al bar remodelat per Duplextil.

Llum activat per cèl·lula fotoelèctrica instal·lat a la terrassa del bar remodelat per Duplextil.