Tenim personal certificat en Passive House

Certificats en cases passives, envolvent de l’edifici i serveis a la construcció

Tenim personal certificat en casa passiva amb dues especialitzacions, en envolvent de l’edifici i en serveis a la construcció.
Seguim els criteris  i els 5 principis bàsics de casa pasiva (Passive Houses) referits a la física de la construcció i l’ecologia, l’estanqueitat, el procés de construcció i garantia de qualitat i els aspectes econòmics.

Quant a l’especialització en l’envolvent de l’edifici, podem donar solucions sobre construccions aïllades, construcció sense pont tèrmic, finestres i altres elements de construcció transparent, el confort d’estiu, modernitzacions amb els components de la casa passiva i els detalls d’implementació.

Quant a l’especialització de serveis de construcció, referits a principis bàsics de ventilació, la ventilació controlada amb recuperació de calor, l’escalfament de l’aire de subministrament en els edificis de la casa passiva, la posada en marxa, el subministrament de calor, la generació i distribució de la calor en els edificis de la casa passiva, els detalls d’implementació i els aspectes especials de reformes.

Què és una casa passiva?

El terme casa passiva (Passivhaus en alemany) es refereix a un rigorós estàndard voluntari de l’eficiència energètica d’un edifici, que redueix la seva petjada ecològica. Com a resultat, es poden construir edificis amb un ultra-baix consum d’energia, pel fet que requereixen poca energia per a la calefacció o refrigeració. Aquest concepte no es limita només a les propietats residencials. Diversos edificis d’oficines, escoles, llars d’infants i supermercats també s’han construït amb aquest estàndard. El disseny passiu no és un accessori o complement al disseny arquitectònic, sinó un procés de disseny que s’integra amb el disseny arquitectònic. Tot i que s’aplica sobretot als nous edificis, també s’ha utilitzat per a les rehabilitacions.

Les estimacions del nombre d’edificis Passivhaus de tot el món a finals de 2008 van oscil·lar entre 15.000 i 20.000 estructures.  A l’agost de 2010, hi havia aproximadament 25.000 aquestes estructures certificades de tot tipus a Europa, mentre que als Estats Units hi ha eren només el 13, amb unes poques dotzenes més en construcció. La gran majoria de les estructures passives s’han construït en els països de parla alemanya i Escandinàvia.