Duplextil dóna suport a El Petit Montgrí en moviment per participar a l'Oncotrail2018

Amb El Petit Montgrí en moviment per a l’Oncotrail

Duplextil dóna suport a El Petit Montgrí en moviment per participar a l'Oncotrail2018Des de Duplextil donem suport a El Petit Montgrí en moviment en l’Oncotrail 2018. Es tracta d’un grup de famílies, educadores i amics de l’escola bressol municipal El Petit Montgrí, amb un objectiu comú, col·laborar amb la Fundació Oncolliga Girona. Han participat a la cursa Oncotrail de 2015, 2016 i 2017 amb 4 equips: El Petit Montgrí en marxa, El Petit Montgrí caminant, El Petit Montgrí endavant i El Petit Montgrí dona.

Com a equip han aportat més de 14.000 € a favor de la Fundació Oncolliga de Girona i aquest any volen repetir l’experiència. La cursa se celebrarà els dies 6 i 7 d’octubre del 2018. És un recorregut circular de 100 km amb sortida i arribada ha Palafrugell. Els equips disposen d’un màxim de 30 hores per fer aquest recorregut.

El Petit Montgrí a l’Oncotrail 2018

Parada d'El Petit Montgrí en moviment per Sant Jordi per recaptar fons per a l'Oncotrail2018El Petit Montgrí en moviment participa a l’Oncotrail 2018 donant continuïtat als 4 equips del projecte. Es volen recollir un mínim de 1.000 € per equip per fer la inscripció. Tenen previst participar a curses, marxes i sortides a Torroella i a altres poblacions per donar a conèixer la iniciativa solidària i la pràctica de l’esport. I volen afavorir un espai de trobada i participació de les famílies, l’equip educatiu i de les famílies que hanviscut la malaltia de prop.

Els cal la col·laboració de patrocinadors i donatius. Els donatius als equips es poden fer a la pàgina d’Oncotrail escollint els dorsals dels 4 equips El Petit Montgrí dona, dorsal 2;El Petit Montgrí en marxa, dorsal 4; El Petit Montgrí endavant, dorsal 5; El Petit Montgrí caminant, dorsal 6.

També es pot col·laborar amb el projecte comprant braçalets o bolígrafs que es posaran a la venda per la Festa Major. Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses. Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.