Rentamans amb serveis vistos combinant coure i fusta al Gelatone, una altra feina de Duplextil.Hem fet la renovació dels serveis de la pizzeria Gelatone. Com moltes vegades fem, coordinant amb disseny i decoració per poder donar un servei integral. Hem utilitzat les rajoles, la fusta i deixant part de les instal·lacions a la vista. Combinant material rústic amb elements més moderns.

Serveis a la vista al Gelatone

Coure, corda, fusta, marbre es combinen amb dispensadors de sabó i amb assecadors de mans automàtics. També s’alterna la utilització de llum directa i llum indirecta.

S’han incorporat làmines de fusta en la part exterior,  en  un mur de forma que les portes dels serveis queden ben integrades. Només els pictogrames que indiquen la presència dels serveis permeten endevinar-ne la presència.

L’accés als serveis, que són a la terrassa posterior del local, es fa per un passadís. Se separa de la zona de menjador per un mur de vidres. El terra del passadís queda ben diferenciat del terra de la zona de menjador amb il·luminació des del sostre i des de terra.