Aquesta era la imatge de la casa abans de la reformaDuplextil ha enllestit l’ampliació d’una casa unifamiliar i millores interiors i a la zona enjardinada. Hem donat un nou aspecte a la zona enjardinada i hem delimitat millor les zones de pas, amb il·luminació al camí d’accés. Igualment hem protegit l’entrada amb un voladís i les noves obertures.

Hem ampliat una casa unifamiliar amb jardí i n’hem fet algunes reformes interiors. En l’ampliació que hem fet, hem guanyat metres al jardí en espais morts i d’una gran zona de pas per augmentar l’espai habitable interior. Hem dotat el nou espai de més llum natural amb una nova finestra. En les noves obertures hi ham col·locat reixes de protecció de ferro.

Ampliació i millores a l’interior

En les feines que hem fet a l’exterior també hem remodelat l’entrada, amb la millora de les escales d’accés. I amb un voladís sobre la porta d’entrada. Just davant de la zona ampliada hem delimitat una zona enjardinada amb travesses de fusta. I hem fet un camí d’accés emporlanat i il·luminat.

Quant a la reforma interior, hem instal·lat uns nous armaris integrats, amb portes lliscants en un espai de pas de la casa i en una habitació. El bany també l’hem reformat amb la instal·lació d’una nova dutxa.