Duplextil remodela un hostal clàssic i el converteix en un actual Hostel

Duplextil remodela un hostal clàssic i el converteix en un actual i modern Hostel. El projecte s’ha basat en la integració de l’espai interior i exterior per donar una imatge més actual. S’ha adaptat l’entrada creant una rampa per facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda utilitzant un paviment amb llambordes.

S’ha creat un ambient fresc i acollidor a la terrassa exterior incorporant plantes i paviment de gespa artificial. També amb nou mobiliari i reciclatge de materials, junt amb la nova il·luminació. Combinació de colors vius amb forts contrastos blau i verd a l’exterior, groc i blau a l’interior. S’ha aprofitat per netejar una part de la façana tot eliminant vegetació morta que hi havia quedat. Tot seguit s’ha pintat i s’han unificat els colors. També s’han adaptat les baranes a la normativa, tant a les escales com als balcons, tot posant tires d’inox.

A les habitacions se’ls ha fet una posada al dia amb canvis en il·luminació i pintura.

A l’interior del restaurant s’han combinat materials nous amb la conservació d’elements ja existents.  Elements que s’integren totalment amb l’ambientació de l’espai que s’ha creat mimetitzant els sobres de les taules amb un to natural. O com el del nou terra vinílic i contrastat amb el paper de paret, làmpares decoratives, cadires i banc correlatiu. Hi ha una combinació de materials orgànics, com cordes amb nusos, bambú, terrissa amb mobiliari molt funcional. S’ha conservat part de la barra però hem canviat la pintura i la il·luminació. S’ha instal·lat llum indirecta per leds per sota la barra i s’han canviat les instal·lacions.

L’adaptació de l’entrada s’ha fet amb una rampa d’accés per a equipatges amb llamborda que s’utilitza per pavimentar espais públics. Amb això s’ha aconseguit una continuitat des del mateix carrer i s’hi ha instal·lat faroles per deixar l’espai il·luminat de nits.