De taller de bicicletes a obrador i forn de pa

A Duplextil coordinem i executem projecte obrador i forn industrialCoordinem i executem un projecte d’obrador industrial. Una nau industrial reconvertida, de taller i botiga de bicicletes a seu central d’una franquícia alimentària. La granja i el forn de pa amb la seva terrassa exterior són segurament la part més vistosa i visible del projecte. Però a l’interior hem coordinat l’obra per crear-hi una activitat productiva alimentària. A part de la botiga, s’hi han fet oficines, cambres frigorífiques, nou sanejament i instal·lacions, un forn industrial, un obrador i zones de servei.

És un projecte que hem gestionat íntegrament i en el qual hem aportat solucions d’enginyeria i constructives:

Accés nou amb la creació d’una rampa a la zona de la terrassa exterior.

Coordinem diversos industrials per deixar un projecte acabat claus en mà

2016-08-22 13.14.43Coordinació de la instal·lació de peces modulars fetes a mida per a la botiga que s’ha fet en un extrem de la nau.

Creació d’un altell nou a l’interior de la nau industrial, amb un forjat nou format per plaques alveolars, que permeten una major rapidesa d’execució i suporta llums i càrregues importants. S’ha bastit una estructura nova que s’ha connectat amb la ja existent. S’ha sotmés l’estructura a un procés d’ignifugat amb pintura i amb llana de roca.

Cal destacar la complexitat d’execució de l’obra ja que s’ha hagut d’organitzar la nova construcció en dues fases per permetre la maniobra del camió grua a l’interior de la nau, de forma que pogués descarregar el material a mesura que s’anava executant l’obra.

Rapidesa i fiabilitat en l’execució

Complexitat de l'operació coordinada per Duplextil per permetre treballar al camió a l'interior de la nau a mesura que s'anava construint l'altellHem fet muntatges d’estructures per poder instal·lar pladur per connectar la zona d’oficines. S’han comunicat les oficines ja existents a la nau amb la nova zona d’oficines i per aïllar també la part del sostre.

S’ha instal·lat un nou sistema de sanejament i recollida d’aigües especialment sota les cambres frigorífiques.

S’han construït armaris nous a la zona de la botiga.
S’ha pintat la façana amb una pintura especial de poliuretà. S’ha dut a terme amb pistola, per guanyar temps. Això implica prendre majors precaucions a l’hora de pintar, ja que és molt  fàcil que el vent l’escampi. S’ha pintat en dies amb absència total de vent o pararant en el moment en què es percebia que s’aixecava una mica d’aire. Si no s’hagués fet així, es podrien haver pintat, amb l’ajuda del vent, una bona part dels vehicles estacionats al polígon.

L’establiment comercial ara disposa d’una terrassa exterior i de taules a l’interior del local. Hi ha els taulells de treball i zona de servei de cara als clients. Són de destacar els expositors dels productes elaborats i el mobiliari i decoració interior així com els cartells on es detallen els productes i els preus. La nostra tasca en aquesta part ha estat coordinar-ne la instal·lació.