Llar d’infants, Torroella de Montgrí

Obra nova

Construcció de la llar d’infants municipal El Petit Montgrí, a Torroella de Montgrí. Concurs públic.

Adaptada

S’han adaptat els serveis, les portes i els angles de les parets, amb proteccions per a la mainada i les mides adequades als seus usuaris, amb els panys de les portes elevats i zones de seguretat per evitar enganxar-se els dits amb les portes.

Funcional i diàfana

S’ha buscat crear espais nets, clars, amplis, sense obstacles i amb colors vius.

Aules i espais interiors de la llar d’infants El Petit Montgrí

Façana pati interior

Façana-Petit-Montgrí-Duplex

Façana del pati interior.

Façana del pati interior.

Zona d’entrada al pati de joc

Entrada des del pati interior

Entrada des del pati interior

Serveis

Serveis adaptats als usuaris de la llar d'infants.

Serveis adaptats als usuaris de la llar d’infants.

Espais interiors

Espais interiors

Espais interiors

Envans de colors

Envans de colors vius

Envans de colors vius

Espai interior

Espai interior

Espai interior